© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
25.04.2016 12:47:42

Nespodobno povabilo zvezdnika Manchester Uniteda

Na dan, ko si je Manchester United zagotovil finale v pokalu FA, je v javnost prišla žgečkljiva zgodba, v katero sta bila vpletena zvezdnika z Old Trafforda.

Manchester United je v soboto v polfinalu pokal FA premagal Everton in se uvrstil v finale, isti dan pa je v javnosti zaokrožila novica, da sta si zvezdnika Uniteda želela malce popestritve.

Glavni pobudnik "akcije" je bil mladi Nizozemec Timothy Fosu-Mensah, ki je vzpostavil stik z Eglantine-Floro Aguilar. Slednja je že dobro znana v nogometnih krogih, saj naj bi imela razmerje s številnimi nogometnimi zvezdniki na Otoku, zdaj pa je stik z njo vzpostavil kar Nizozemec sam.

Mensah martial

Kot je Aguilarjeva pojasnila za otoške medije, je Fosu-Mensah vztrajal, da se jima pridruži še njegov soigralec Anthony Martial, na koncu pa si je premislila zaradi načina, s katerim jo je hotel zvabiti v posteljo. "Timothyju sta slava in denar očitno stopila v glavo. Ko sva si začela dopisovati, bil je zelo prijazen in ni skoparil s pohvalami na moj račun. Kmalu pa je začel z neprimernimi in vulgarnimi izjavami, tako sem tudi spoznala, da bi rad le seks. Drznil si je celo prositi, če bi se nama lahko pridružil Martial."