© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.04.2016 17:45:06

Ronaldo med slavjem po el clasicu navdušil predvsem dekleta (foto)

Cristiano Ronaldo je po el clasicu poziral v garderobi madridskega Reala.

Slavili so, kako zelo so slavili! Real iz Madrida je premagal Barcelono in navijačem ponudil vsaj bilko upanja, da v la ligi še ni vse izgubljeno. Zmaga nad starim in večnim rivalom je bila kakopak še toliko slajša, ker so jo Madridčani dosegli na Camp Nouu, zato ne preseneča, da so se po tekmi prešerno postavili v vrsto in pozirali pred fotografskim objektivom. 

Na prvi pogled se fotografija, ki je nastala, zdi enaka kot večina takšnih. Skupaj se je stisnila kopica prepotenih in zadovoljnih nogometašev, vsak po svoje slavi doseženo. No, toda na tej fotografiji nekaj izstopa. Oziroma nekdo. Kdo? Jasno – CristianoRonaldo. Portugalec, strelec zmagovitega gola, se je, recimo temu tako, precej napel. Oblečen le v spodnjice je občudovalcem in seveda predvsem občudovalcem ponudil pogled na zajeten kos njegovega izklesanega telesa. Dekleta pa … Oh in ah! 

Seveda pa se, kot vsakič, najdejo tudi zlobni jeziki. "Poglejte ga, pava, kako se šopiri," pravijo nekateri, spet drugi se sprašujejo: "Koliko časa so morali ostali nogometaši Reala čakati, da se je CR pripravil in dal fotografu zeleno luč?!"