© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
25.02.2016 10:28:25

Zaročenka črnogorskega košarkarja Minnesote na sramotilnem stebru

Reuters

Kakšne težave zaradi ponovnega prisilnega mirovanja, črnogorski center Nikola Peković se te dni ubada s precej večjim problemom.

Košarkar Minnesote, ki je od lani tudi predsednik Partizana, je lani aprila moral na operacijo ahilove tetive, šele v začetku januarja letos se je spet vrnil na parket. A ne za dolgo časa, po le 12 odigranih tekmah je spet moral na "bolniško", saj stanje še ni dobro. Kot zdaj kaže, v tej sezoni ne bo več igral.

Med rehabilitacijo je imel več časa tudi za druge stvari, mednje sodijo tudi tiste ljubezenske narave. Lani avgusta je spoznal dekle, s katero se je očitno tako dobro ujel, da je za 18. junij že napovedana poroka. A prav zaradi njegove izvoljenke Violete Milinković Pekovića te dni boli glava.

V njenem rojstnem mestu Plevlju so se namreč pojavili plakati, ki Milinkovićevo kažejo v vse prej kot lepi luči. Nič čudnega, če pa je njihov avtor njen nekdanji fant, ki se tako maščuje ženski, zaradi katere je zapustil družino, ona pa ga je po letu dni potem na hitro dala na čevelj zaradi Pekovića in odšla k njemu v ZDA, kjer si služi kruh.

"Že dvakrat sem imela splav. Prvič v tretjem, drugič v drugem mesecu. Najraje imam v r.t, tam sem sigurna. V zgornjo ustnico sem si vstavila silikon, da lahko bolje zadovoljim moškega. Kompleks - majhne prsi in ravna r.t. Rada imam mlajše moške, ker sem 'sponzoruša' in gledam na svojo korist," je le del teksta, objavljenega na plakatih, ki so se, opremljeni tudi s številnimi fotografijami Milinkovićeve, pojavili v Pljevlju.

Jezni nekdanji fant se je kar precej potrudil, vse skupaj pa napisal tako, kot da govori Milinkovićeva. Peković, ki je bil rojen v bližnjem Bijelem Polju, je bojda takoj, ko je izvedel za plakate, organiziral svoje znance, da jih odstranijo, a škoda je bila že narejena. In prav tako fotografije, svetovni splet pa je neusmiljen ...