© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tk
tk
10.01.2016 13:56:25

Ženinova zdravica Mesutu Özilu in nogometaševa izjemna gesta (video)

Reuters

Presrečni ženin se v govoru ni pozabil zahvaliti svoji najpomembnejši osebi na tem planetu, ki pa na presenečenje zbranih gostov ni njegova novopečena soproga, temveč zvezdnik Arsenala.

Predstavljajte si, da ste v koži neveste, ki ravnokar doživlja svoje najlepše trenutke v življenju. Poročila se je z moškim, ki ga ljubi, najlepši dan deli s svojimi najdražjimi in zdaj je je na vrsti še ženinov govor. Ganljiv. Govori o tem, da ne bi mogel biti srečnejši zaradi posebne osebe. Nevesti počasi po licu tečejo solze sreče, mož pa nadaljuje: "Mislim, da vsi vedo, da me je ta oseba osrečila kot še nihče na tem svetu. Vsako jutro se zbudim in še vedno ne morem verjeti, da je del mojega življenja. Res sem neizmerno srečen in upam, da ta posebna oseba ve, koliko mi pomeni. Vem, da je težko najti osebo, ob kateri se počutiš tako srečno, zato je nikoli ne bom imel za samoumevno. In zdaj nazdravimo... Mesutu Özilu," je presenetil ženin in nasmejal celotno dvorano, da, tudi nevesto.

Mož je v hipu postal spletna uspešnica, še več, opazil ga je tudi nemški zvezdnik. "Dobro povedano. Obema bom osebno čestital po medenih tednih in vaju povabil na ogled tekme Arsenala," je ženinu verjetno najlepše poročno darilo poklonil Mesut Özil.