© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
29.12.2015 16:57:49

Kje bodo v novo leto vstopili znani športniki?

Reuters

Leto 2016 se nezadržno približuje, številni znani športni obrazi pa že vedo, kje se bodo poslovili od starega leta.

Zvezdnik madridskega Reala Cristiano Ronaldo bo novo leto dočakal v Maroku. To pravzaprav ni nikakršno presenečenje, saj se življenje Ronalda v zadnjem obdobju odvija na relaciji Madrid - Maroko, torej je bila ta izbira povsem logična. V tej državi namreč živi tudi njegov najboljši prijatelj Badr Hari, poleg tega naj bi tam potekale številne svetovne zabave.

Nogometaš naj bi se na pot podal že po današnji tekmi z Real Sociedadom, vrnil pa kmalu po novem letu, saj nogometaše Reala že v nedeljo čaka nova prvenstvena tekma. Toda te izlete si lahko privšči, saj ga okoli prevaža zasebno letalo, na silvestrovanje v Marakeš pa naj bi tokrat s seboj vzel še napadalca in soigralca Karima Benzemaja. Portugalec in Francoz naj bi prenočila v tamkajšnjem luksuznem hotelu The Pearl Marrakech, kjer nočitev stane vsaj 3500 evrov, kar pa je v primerjavi z njunima plačama pravi drobiž.

bruno neymar

Zvezdnika Reala pa ne bosta edina, ki bosta novo leto dočakala v Maroku. Tja naj bi se podal tudi eden od članov zvezdniškega trojčka Barcelone, in sicer Brazilec Neymar.

V Marakešu pa bo silvestroval tudi nekdanji trener katalonskega velikana Pep Guardiola. Kot je pojasnil neimenovan bližnji prijatelj trenerja Bayerna, se je Španec za ta konec sveta odločil zato, da se vsaj malo umakne od nenehnih vprašanj glede njegove nadaljnje kariere. Verjetno vam je že znano, da bo po koncu sezone zapustil münchenskega velikana, za njegovo naslednjo destinacijo pa se najpogosteje omenja Manchester City.