© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.09.2015 12:59:47

Velika sreča v nesreči predsednika Napolija (video)

Predsednik Napolija Aurelio De Laurentiis je v nedeljo doživel bizarno nezgodo, ki pa bi se lahko končala tudi precej bolj tragično.

V nedeljo se je ob obali italijanskega mesta Neapelj odvijala prava drama. Nekaj sto metrov od obale je ogenj zajel luksuzno jahto, v reševanje potnikov in posadke pa se je poleg številnih manjših čolnov vključil celo helikopter. Slednji je na varno prepeljal 12 ljudi, cel dogodek pa bi verjetno ostal precej neopažen, če ne bi šlo za jahto enega najvplivnejših Italijanov.

Na razkošni jahti je bil v trenutku požara tudi predsednik italijanskega prvoligaša Napolija Aurelio De Laurentiis, ki je v krogu ožjih družinskih članov "križaril" ob obali Neaplja. Vzroka za požar še niso odkrili, najverjetneje pa je šlo za kratek stik.

laurentiis 2

Filmski mogotec je omenjeno sicer kupil letošnjega marca, do neprijetnega dogodka pa je prišlo le nekaj ur pred začetkom tekme Napoli - Lazio, kateri je De Laurentiis želel prisostvovati.

Zanimivo pri vsem skupaj je tudi to, da je gorečo ladjo s svojim mobilnikom posnel tudi nekdanji legendarni kapetan italijanske reprezentance Fabio Cannavaro. Slednji je videoposnetek delil tudi s svojimi oboževalci na instagramu, pri tem pa sploh ni vedel, da gre za jahto predsednika Napolija.