© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ps
ps
12.07.2015 14:16:50

S helikopterjem v pekarno za poljskega zvezdnika in ženo

Ste lačni? Nimate kruha, najbližja pekarna pa je 30 kilometrov stran? Ni problema, najamite helikopter, kot sta to storila Robert Lewandowski in njegova žena.

Pravijo jima tudi poljska Beckhamova, očitno ne zaman. Nogometaš Bayerna s soprogo uživa na oddihu v poljski vasici Stanclewo, kjer imata več kot dva milijona evrov vredno vikend hišo. Med dopustom se velja malo razvajati, tudi z dobrim zajtrkom, težava pa nastopi, če ti zmanjka kruha oziroma si zaželiš rogljička, v vasi pa ni pekarne, oziroma, da bo še hujše, je najbližja precej oddaljena. A ne za zakonca Lewandowski.

lewandowski zena

Vožnja z avtom bi trajala predolgo, in komu se navsezadnje ljubi voziti še na pol zaspan. Mar ni lažje naročiti helio-taksi? Seveda je, če imaš denar seveda, in prav to je poljski zvezdniški par (žena Ana Stachurska Lewandowska je uspešna karateistka z medaljami s svetovnih in evropskih prvenstev) storil. V nekaj minutah je bil helikopter pred hišo Lewandowskih, gospa je vstopila vanj in se kot bi mignil vrnila nazaj z vrečko svežih dobrot iz pekarne, ki jo je seveda v hišo nesel pilot. Cena? Malenkostnih 5000 evrov. Boste poskusili tudi sami?

stachurska