© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
13.04.2015 21:40:06

Trenerjevo pismo šestletniku

avfc.co.uk

Ko je Aston Villa ostala brez trenerja, se je na prosto mesto prijavil tudi Charlie Pye, ki je star komaj šest let.

Svojemu ljubljenemu klubu je malček želel priskočiti na pomoč, na vodstvo klubu pa je pri tem naslovil pismo, v katerem je nazorno opisal, zakaj bi moral biti prav on trener prve ekipe. Njegov položaj je zasedel Tim Sherwood, ki je bil med tistimi, ki se ga je pismo dotaknilo.

charlie
avfc.co.uk


"Mislim, da bi imel odlično taktiko in moji govori pred tekmo bi bili učinkoviti," je med drugim zapisal Charlie in se dotaknil tudi šibkih točk Aston Ville: "Moj oče pravi, da moramo začeti več streljati proti nasprotnikovim vratom. Za plačilo ne bi potreboval veliko, le nekaj akcijskih figur in sladkarij. Če zmagamo, bi si kot bonus želel predvsem čokoladico Twix. Če bom uspešen, bi vas prosil, da moji šoli sporočite, da je ne morem več obiskovati, saj bom imel službo. za pomočnika bom imel mamo in očeta, ki me lahko vozita na trening, mama pa bi za igralce pripravila odlične sendviče s slanino."

charlie 2
avfc.co.uk


Na malčkovo presenečenje mu je odgovoril mož, ki je dobil "njegovo" službo. "Na podlagi tvojega pisma lahko vidim, da bi bil idealni kandidat za to službo. Upam, da nisi preveč razočaran, rad bi ti le povedal, da si bil zelo blizu, da bi dobil službo," je malčku v pismi napisal Tim Sherwood.