© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
13.12.2014 12:25:35

Samo en Suarez? Hm

Reuters

Nogometni superzvezdnik Luis Suarez najbrž ne more verjeti svojim očem.

Navijači Liverpoola (kot tudi vsi ostali na svetu) med tekmami z navijaškimi pesmimi spodbujajo svoje moštvo. Med drugim so imeli poseben napev za zdaj nekdanjega zvezdnika Luisa Suareza, ki se glasi: "there is only one Luis Suarez" ali po slovensko: "samo en je Luis Suarez".

A, kaj če bi vam povedali, da so se motili! No, vsaj v določeni meri. Nekje v Iraku namreč živi moški, ki je na las podobem nekdanjemu napadalcu Liverpoola, tako zelo, da bi ju lahko imeli za brata dvojčka.

Ta moški je namreč tako zelo podoben urugvajskemu reprezentantu, in povsem po naključju navija za nekdanji Luisovo moštvo iz Liverpoola, da ga dnevno zamenjujejo za zdaj nogometaša Barcelone in je zaradi tega pristal tudi v televizijskem prispevku ene arabskih televizij.

Luis-Suarez vszi
vszi

Kaj je še bolj zanimivo, je to, da je Iračan odšel na Otok, na stadion Anfield, kjer je pošteno razburil oziroma razveselil navijače, saj so ga vsi, ki so ga videli, prosili za skupno fotografijo. Med drugim tudi nogometaši Liverpoola, kot je Daniel Sturridge.

Žal pa se Iračan ni uspel srečati s svojim dvojnikom oziroma "bratom dvojčkom", seveda tud zato, ker Luis zdaj igra za Barcelono. Morda pa mu bo to uspelo naslednjič, in seveda v Španiji.