© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
18.11.2014 14:11:33

On mene s prijateljico, jaz njega s soigralcem

Belgijski ljubezenski trikotnik, v katerega sta vpletena Kevin de Bruyne in Thibaut Courtois, je dobil nove razsežnosti.

Nič novega ni, da se omenjena nogometaša že nekaj časa ne gledata ravno najlepše in da na njunih profilih na družabnih omrežij ne boste naleteli na kakšno zabavno fotografijo z reprezentančnega zbora. Jabolko spora je namreč nekdanje de Bruynovo dekle Caroline, ki ga je sodeč po pisanju belgijskih časnikov že leta 2013, prevarala prav z reprezentančnim kolegom. 

trikotnik


Afera pa je v preteklih dneh dobila nove razsežnosti. O njej se je namreč de Bruyne razpisal v svoji biografiji. "Ko je bila Caroline še moje dekle, se je s prijatelji odpravila v Madrid in tam imela afero s Thibautom. To je kasneje povedal tudi mojemu prijatelju, kar pa ni bilo najbolj modro. Zdaj imava zgolj profesionalni odnos," je zapisal. Toda zdaj je spregovorila tudi Caroline, ki so ji nogometaševi starši grozili s tožbo, če bo kdaj razkrila to zgodbo.

"Dejstvo je, da me je Kevin prevaral z mojo nekoč zelo dobro prijateljico. Oprostila sem mu in mu dala drugo priložnost, toda najin odnos ni bil več nikoli enak.  Nato sem se odpravila v Madrid, tudi Kevin je mislil, da je to dobra ideja. Nato se je zgodilo nekaj, kar se ne bi smelo. Thibaut mi je tisti večer nudil vse, česar od Kevina nisem dobila v treh letih. Pogovarjala sva se o vsem mogočem, skuhal mi je celo odlično večerjo. Kevin me je prevaral in pomislila sem, zakaj tudi jaz ne bi storila tega," je Caroline razkrila svojo stran zgodbe.