© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
21.02.2023 16:22:06

Ulala! Tina Maze v velikem intervjuju za Obraze povedala, da kako je bil njun odnos z Massijem v velikih težavah ... (foto)

revija Obrazi

Njena beseda še vedno zelo odmeva, pa čeprav je pred šestimi leti sklenila tekmovalno pot. Tina Maze ima še vedno status športne boginje - najboljše slovenske športnice vseh časov.

V velikem intervjuju za mesečnik Obrazi je Črnjanka povedala marsikaj zanimivega, predvsem pa je na fotografijah videti vrhunsko. Seveda nekaj naredi tudi ličenje in prava postavitev fotografske leče, pa vendar ... Tina bo na začetku maja zakorakala v četrto desetletje svojega življenja. In še vedno je zelo aktivna na snegu - smuča, poda se na turno smučanje, tudi kida sneg ...

tina maze obrazi 1

Skratka, zelo rada počne vse, kar je povezano s snegom. Zadnja dva tedna pa je bila strokovna komentatorka za italijanski Eurosport na svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju. "Cena mojega uspeha je bila visoka. Nisva se iztrošila samo jaz in Andrea, plačal je tudi najin odnos. Na koncu sem bila v velikih težavah. Problem je, če ti določene stvari govori partner. To te bolj zadene, kot če ti jih samo trener. Andreove besede so me zadele in bolele ..." je Tina spregovorila o odnosu z Andreo Massijem, ki je bil znan po tem, da je bil v športu neizprosen, zasebno pa precej drugačen. Toda ... Celoten pogovor s Tino Maze lahko preberete v februarski številki revije Obrazi.