© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
31.05.2022 14:43:08

Poletna promocija Manner: »Pohodništvo preprosto vzljubiš!«

psno

Uživajte napolitanke Manner, osvojite pohodniške počitnice in se povzpnite na gorske vrhove.

Letos ima priljubljena poletna promocija Manner prepoznaven slogan "Pohodništvo preprosto vzljubiš!." V promocijskem obdobju od junija do septembra bodo potekale številne aktivnosti, povezane z živahnim sloganom. Informacije o promociji je med drugim mogoče najti na sekundarnih umestitvah na prodajnih mestih (POS), pa tudi na spletu in na vseh družbenih kanalih.

Z Mannerjem se lahko podate na interaktivno pohodniško turo po čudoviti Avstriji. Ljubitelji pohodništva in tisti, ki to želijo postati, lahko na spletnem mestu https://www.manner.com sodelujejo v razburljivi igri iskanja 360°. Z malo sreče lahko nagrajenci osvojijo enega od deset privlačnih oddihov v Avstriji.

Osvojite nepozabne pohodniške počitnice

Manner v sodelovanju s partnerjema "Österreich Werbung" in "Österreichs Wanderdörfer" za poletno sezono 2023 podarja deset pohodniških počitnic

Ekskluzivni počitniški dnevi (5 dni/4 noči)

2 odrasla + 2 otroka vključno s polpenzionom

Kakovostne nastanitve v različnih zveznih državah Avstrije

Odvisno od destinacije – dodatne storitve, povezane s pohodništvom

Pohodniški užitki in Manner

Pohodništvo in Manner se usklajujeta kot gorski vrhovi in koče. Napolitanke Manner v praktičnem žepnem paketu ponujajo vse, kar pohodnikovo srce poželi. Napolitanke so kot nalašč za deljenje z drugimi, v nahrbtniku se ne raztopijo in zagotavljajo hitro energijo za osvojitev gorskih vrhov.



Poletna sreča Manner – Sezonske napolitanke z okusom pomaranče, maline in breskve

Avstrijski tradicionalni proizvajalec napolitank Manner se predstavlja tudi z novo paleto izdelkov Manner "Poletna sreča 2022" osvežujoče poletne novosti. Poudarek je na sadnih sortah s pomarančo, malino in breskvijo. Manner pri tem stavi na klasične napolitanke Manner v dobro znanem, priljubljenem formatu: pet plasti hrustljavih vafljev, polnjenih s štirimi plastmi fine kreme. Privlačen, atmosferski roza dizajn embalaže navdušuje s privlačnimi slikami izdelkov in jasno oblikovanimi barvnimi kodami – tako je pozornost na prodajnih mestih (POS) in pri poskusnih nakupih zagotovljena.

Tudi v dokaj zahtevnem letu 2021 je linija rožnatih napolitank Manner znova zabeležila zelo ugodno rast prodaje za +14,7 % v primerjavi s preteklim letom in tako lahko poveča tržni delež Manner na 17 % v slovenskem sektorju napolitank. Blagovna znamka Manner je tako znova druga najboljša blagovna znamka v segmentu napolitank. (Vir: Nielsen Waffeln Marke Manner, živilska industrija, skupno vklj. H/L, YTD december 2021). Še en razlog več, da v poletnih mesecih od maja do avgusta lansiramo še en vrhunec napolitank v klasični rožnati vrečki, ki jo je mogoče znova zapreti.

Na jezeru, na vrtnih zabavah ali poletnih izletih – nove napolitanke Manner "Poletna sreča" bodo zagotovo poskrbele za nepozabne trenutke užitka s prijatelji in družino. V slovenski živilski industriji bodo nove, poletne sorte napolitank Manner s posebej oblikovanimi poudarki v poletnih mesecih pritegnile pozornost in ciljno spodbudile impulzivne nakupe. Predstavitev novih napolitank Manner »Poletna sreča« je podprta z aktivacijo na prodajnih mestih (POS), PR vsebino in aktivnostmi na družbenih omrežjih. Nova linija napolitank Manner "Poletna sreča" v 185-gramski vrečki, ki jo je mogoče znova zapreti, bo v slovenskih živilskih trgovinah na voljo od junija 2022.