© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
02.03.2022 08:58:54

ŠE vedno #MAŽEMO na polno!

#Mažemo nosi sporočilnost, da je vsak od nas v nečem še posebej dober, na kar je ponosen. Tako kot se Poli rada pohvali s svojimi dosežki, prav tako rada spodbuja k deljenju pozitivnih, navdihujočih zgodb vsakega od nas. Delite jih s Poli na svojem Facebook profilu s #mažemo.

V SVETU PREHRANE MAŽEMO S POLI PATE

Najraje mažemo zjutraj za zajtrk, za dopoldansko ali popoldansko malico, ali kar tako, ko se nam »zlušta«. Mažemo v družbi, mažemo tudi brez nje, mažemo pred in po rekreaciji, izletu, družabnih aktivnostih. Vedno je pri roki, ne potrebuje posebne priprave, le kos kruha ali kreker. Je ravno prav mazljiva, noro dobrega okusa, predvsem pa izvira iz družine POLI, kar ji daje najvišjo garancijo kakovosti.

Tudi otroci radi »zmažejo« Poli! Ker pa je Poli rada navihana in vedno znova preizkuša svojo domišljijo, se to pozna tudi na krožnikih s pašteto. Na novi Poli spletni strani lahko spremljajte umetniške kulinarične kreacije, ki bodo otroke še bolj navdušile za beljakovinsko polno obroke. Razvijali bodo svojo kreativnost in apetit ter bodo še bolj nori na svojo Poli. Sodelujte tudi vi v našem kulinaričnem spletnem natečaju in ne bo vam več potrebno porabljati časa za prepričevanje otrok, da se usedejo za mizo in pojedo svoj obrok. Komaj bodo čakali, da spoznajo novo kreacijo, pošastke in druge oblike zabavnih sendvičev.

poli

V PP se radi pošalijo, da Poli zgodovino deli na čas pred Poli in po Poli. Perutnina Ptuj je prva, ki je leta 1974 na trg lansirala barjeno piščančjo klobaso POLI . To je bilo v tistem času prava avantgarda. Ponosni so, da je vse od takrat pa vse do danes izdelek dosleden v svoji kakovosti, ki je rezultat vrhunskih postopkov izdelave. Posledično je danes blagovna znamka POLI po moči blagovne znamke ena najbolj prepoznavnih blagovnih znamk v regiji jugovzhodne Evrope. Na Poli so nori od Skandinavije do Sredozemlja, blagovna znamka pa  je danes prisotna v številnih evropskih državah, poleg tega pa tudi v ZDA in Združenih Arabskih Emiratih.

POLI ZABAVNI OBROKI ZA OTROKE

Kateri okus je tebi najljubši?

Na voljo je v treh okusih: CLASSIC, KIDS IN GORUMENT

Pašteta Poli pate postavlja nov standard kakovosti pri paštetah

Poli, ki rada preseneča in preizkuša novosti, se je v lanskem letu podala na pot izven hladilnika. Vsem že dobro poznana pašteta Poli pate je osvojila slovenska gospodinjstva. Letos se podaja tudi v domove drugih držav.

Ponaša se z visokim deležem najkakovostnejšega mesa. Večina piščančjih paštet je izdelanih iz strojno izkoščenega mesa, medtem ko pri proizvodnji Poli pate ne uporabljajo tega postopka. To pomeni, da je pri proizvodnji Poli pate uporabljeno izključno kakovostno sveže meso cele mišice. Ključna prednost je tudi ta, da je poreklo mesa iz lastne vzreje Perutnine Ptuj. Izdelek je prav tako brez umetnih dodatkov (E-jev in aditivov). Seveda pa je Poli paté noro okusna pašteta, prijetnega vonja in mazljive strukture.

poli