© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.03.2017 11:59:16

Živjo, nogomet Pivovarne Union: V Krškem zmagovita kombinacija

Težko pričakovani turnirji »Živjo, nogomet« so se s prihodom pomladi vrnili na asfaltna igrišča po vsej Sloveniji. Prvo celodnevno nogometno druženje je bilo prejšnji konec tedna v Mariboru, jutri se bo karavana in z njo zabava preselila v Krško.

Prva sobota v aprilu je rezervirana za druženje na in ob igrišču športnega društva Mraševo. Srečanje starih in novih prijateljev bo začinjeno s specialitetami z žara, z okušanjem nefiltriranega piva, za hlajenje vročice ob nepričakovanih golih pa bodo poskrbeli mične hostese in do vrha napolnjeni sodčki »tekočega zlata«.


Čeprav bo turnir na svetovni dan humorja, bo jutrišnje dogajanje na krškem igrišču gotovo vse prej kot šala na prvo žogo. Na asfaltu bodo potekali zagrizeni obračuni za vsak centimeter igrišča, toda ob njem odličnega ozračja vsekakor ne bo manjkalo. Spektakel je zagotovljen. Krčani obožujejo nogomet in zabavo, združitev obojega je zmagovita kombinacija, povrhu bodo zvečer na Stadionu Matije Gubca gostovali še vijoličasti iz Ljudskega vrta.

zivjo nogomet 2


Izplača se potruditi, najboljše ekipe bodo bogato nagrajene: zmagovalci turnirja bodo prejeli poln kombi pijače Union, drugouvrščeni si bodo grla hladili s 100 litri pijače Union, tretjeuvrščeni prejmejo 50 litrov pijače Union. Vse prijavljene udeležence turnirja čakajo tudi #zivjonogomet majice in vstopnice za obisk tekme Prve lige Telekom Slovenije. Zmagovalci finalnega turnirja, ki bo 10. junija 2017, si bodo lahko ekipno ogledali še izbrano tekmo lige prvakov v prihajajoči sezoni.
Posamezna prijavljena ekipa mora šteti najmanj 5 + 1 članov, ki so stari nad 16 let. Prijavnina za celotno ekipo znaša 30 evrov, prijavo pa je mogoče oddati po elektronski pošti na e-naslov prijave@zivjo-nogomet.si.

PRIJAVE
Sebe in svojo ekipo lahko prijavite prek e-pošte prijave@zivjo-nogomet.si.

POGOJI SODELOVANJA
Prijavljena ekipa mora imeti najmanj 5+1 članov, ki so stari nad 16 let. Prijavnina za celotno ekipo znaša 30 evrov.

DRUŽBENA OMREŽJA
Spremljajte #zivjonogomet na družbenih omrežjih facebook in instagram ter na spletni strani www.zivjo-nogomet.si, na kateri se lahko ekipe tudi prijavijo za sodelovanje.

DOSEDANJI ZMAGOVALCI
– 24. septembra v Ljubljani Vunder Bar
– 1. oktobra v Domžalah RC Team
– 15. oktobra v Kopru Hoti's style A
– 22. oktobra v Velenju Korekt Bau
– 29. oktobra v Novi Gorici Simda
– 25. marca v Mariboru

RAZPORED
– 1. aprila v Krškem
– 15. aprila v Celju
– 22. aprila v Radomljah
– 6. maja v Kidričevem
– 10. junija v Ljubljani (finale)