© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jk
jk
21.12.2016 09:06:20

Slovenski glasovi v risanki Vse za prstan

Vse za prstan
Vse za prstan

Vse za prstan je animiran film, ki nam bo letošnje praznike ogrel srce in dušo. Ko zlobnež Oskar preti z uničenjem celotnega mesta, njegova usoda leži v rokah nerodnega izumitelja Sama in njegovih treh robotkov. Kdo pa so slovenski glasovi za animiranimi liki?

Zgodba se odvija v futuristično zamišljenem času, polnem robotike in akcije, a v Vse za prstan ne bo manjkalo tem kot so romantika, ljubezen in prijateljstvo. Risanka nam bo predstavila zanimivo pisano družbo, ki je bila ustvarjena po navdihu stare kitajske pripovedke „Potovanje na Zahod“ iz 16. stoletja in jo prenesla v ta žanr kot tri robote, ki pomagajo glavnemu junaku na misiji reševanja mesta in iskanja prave ljubezni.

BIT, OKRA in VALTER so roboti, ki jih je zgradil izumitelj SAMO, ki mu je glas posodil Miha Rodman. BIT, ki mu v slovenski risanki daje glas Matevž Mueller, je robot z velikimi usti in še večjim srcem. OKRI posodi glas Srđan Milovanović in je ciničen robot. Tretji, večni optimist, je robot VALTER, ki mu je glas posodil Žiga Bunič. Samo izumi svoje tri robote za svoj tematski zabaviščni park. A v akcijo reševanja se podajo v trenutku, ko mestu grozi zlobnež OSKAR, ki ga je odlično glasovno zadel Uroš Buh. Stranske, a zelo pomembne vloge odigrata med drugimi novinarka SUZI, v slovenskem jeziku Maša Tiselj, in županje KARIN, ki ji glas posodi talentirana Saša Pavlin Stošić.

V reševanju mesta se odvija tudi boj za ljubezen in za veliki diamantni prstan, ki ga Samo želi podariti Suzi. A roboti nam bodo v risanki pokazali, da je večje darilo pokazati prava in iskrena čustva, kot drag nakit.

Vrhunska sinhronizacijska ekipa pod budnim nadzorom profesionalne ekipe Studia Ritem lahko tako med svoje uspehe med druge pomembne naslove doda še enega, Vse za prstan.

Pridružite se izumitelju Samu in njegovim robotkom na misiji Vse za prstan že ta četrtek, 22. decembra 2016 v vseh kinih, v distribuciji 2i Filma. 

Naslov: VSE ZA PRSTAN / animiran film
Naslov v izvirniku: Bling
V kinu od: 22. 12. 2016
Režija: Kyung Ho Lee
Producent: DigiArt Production
Slovenski glasovi: Miha Rodman kot SAMO, Marjan Bunič kot VIKTOR, Maša Tiselj kot SUZI, Matevž Mueller kot BIT, Uroš Buh kot OSKAR, Srđan Milovanović kot OKRA, Saša Pavlin Stošić kot KARIN, Žiga Bunič kot VALTER, Martin Jelovšek kot g. GLUMP ter Igor Potočnik kot URADNIK.
Distribucija: 2i Film