© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.10.2016 08:46:28

Živjo, nogomet: Po 1000 litrov tokrat na Obalo

Ljubitelji malega nogometa, obeta se nov spektakel »haklerjev«. Privrženci športa, druženja, dobrega piva in sveže pripravljene hrane bodo še tretjič zavzeli igrišče in se potegovali za naziv najboljših turnirskih ekip na sončni strani Alp.

»V razburkanem športnem dogajanju bodo prvi svoj pristan dosegli tisti, ki bodo najbolj spretno krmarili med valovanji presenetljivih dvonožnih potez,« je zapisano na spletni strani novega projekta »Živjo, nogomet«. Slogan seveda ni zaman tako poetičen in morsko obarvan, saj se karavana nogometnih mojstrov malih igrišč seli na Obalo. Natančneje v park Bonifika v Kopru, kjer bo jutri potekal tretji od petih jesenskih turnirjev v okviru Unionovega projekta.

Sebe in svojo ekipo lahko prijavite preko e-maila prijave@zivjo-nogomet.si. Pogoji? Prijavljena ekipa mora imeti najmanj 5+1 članov, ki so stari nad 16 let. Prijavnina za celotno ekipo pa znaša 30 evrov. 

Doslej sta se zmag v Fužinah na prvem in v Trzinu na drugem dogodku veselili ekipi Vunder Bar in RC Team, ki se bosta prihodnje leto, ko bo sklenjenih vseh deset turnirjev v mestih s slovenskimi prvoligaši, pomerili na zaključnem dogodku, kjer se bodo najboljše ekipe jesenskega in pomladnega dela spopadle za glavno nagrado – vstopnico za ogled tekme lige prvakov v sezoni 2017/2018 s prevozom in nastanitvijo.


Kombi s pijačo čaka na vas
Konec tedna, ko je v Ljubljani na sporedu večni derbi med Olimpijo in Mariborom, se bo tako v Bonifiki odvijal malce drugačen praznik nogometa in znova na površje privabil malonogometne mojstre, ki se bodo želeli postaviti ob bok preostalim zmagovalcem.

JESENSKI SPORED
24. 9. 2016 – Ljubljana (Fužine) 
Zmagovalci: Vunder Bar 
1. 10. 2016 – Domžale (Športni park Mlake, Trzin) 
Zmagovalci: RC Team 
------------ preostali turnirji ------------- 
15. 10. 2016 – Koper (Bonifika) 
22. 10. 2016 – Velenje (Cesta Simona Blatnika) 
29. 10. 2016 – Nova Gorica (pri krožišču v Rožni Dolini) 

Bodo prišli bolj kot ne domačini ali pa bomo znova videli pisano zasedbo kot v Trzinu, kjer je Športni park Mlake počastil tudi predstavnik iz Malija? Nagrada kakopak ostaja nespremenjena, tako da bo 1150 litrov pijače znova pripeljal Unionov kombi in čakal na konec tekmovanja v Kopru. Drugouvrščena ekipa bo nazdravljala s 100 litri pijače Union, tretjeuvrščena ekipa bo v poklon svoji borbenosti prejela 50 litrov pijače Union, medtem ko se bodo zmagovalci lahko osvežili s kar 1000 litri. O favoritih je težko razpravljati, saj so prijave še v teku, nam je pa na uho prišla informacija, da bo bolj zvezdniško obarvan dogodek številka štiri prihodnji konec tedna, ko se bo v Velenju najverjetneje po igrišču podilo tudi moštvo Mirnesa Šišića. Nekdanji reprezentant, znan po izjemnem tehničnem znanju, bo vsekakor v svojo ekipo privabil še kakšnega znanega nogometaša, ob pomoči katerega bo poskušal osvojiti kombi s pijačo. No, seveda le pijačo, medtem ko bo kombi tako po tretjem, četrtem in vsakem naslednjem turnirju ostal v lasti organizatorke projekta Pivovarne Union. Če si tudi vi želite pridobiti mamljivo in okusno nagrado, brž v Koper, da pokažete, iz kakšnega testa ste. 

Galerija