© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
mag
mag
26.12.2015 13:24:46

Devetnajstletnik obral stavnico na konjskih dirkah

vszi

Če ste pomislili, da imate za sabo odlične božične praznike, pomislite še enkrat. Devetnajstletnik na sliki je zagotovo največji srečnež tega božičnega obdobja.

Prav neverjetno je, pod kakšno srečno zvezdo so rojeni nekateri posamezniki. Zgodba seveda ne bi bila tako zanimiva za našo in vašo spletno stran, če seveda ne bi bila povezana s konjskimi dirkami.

Lahko bi tudi debatirali, ali sploh gre za pravi šport ali ne, a pustimo to ob strani. Lewis Sindle si bo te praznike zagotovo zapomnil po neverjetnem dobitku na konjskih dirkah. 

Devetnajstletnik je v svoj sistem vložil vsega 10 centov, domov pa odnesel neverjetnih 12.500 evrov. Za nameček je mladenič zadel šest zmagovalcev dirk v Cheltenhamu.

"Sestro sem peljal v šolo, nato pa sem se ustavil še pri staremu očetu z novim izvodom revije Racing Post," je najprej razložil 19-letnik. "Stari oče je delal na dirkah več kot 20 let. Predlagal je, da sestaviva listek in ga vplačava. Zmagovalce sem izbiral slabih 30 minut," je mirno razlagal Sindle

Po poročanju Birmingham Maila, ki je prvi objavil zgodbo, mladenič niti ni opazil srečnega začetka, šele kasneje mu je postalo jasno, čemu je bil priča tisti dan na stadionu. "Moral sem se uščipniti. Roke so se mi tresle, moral sem spiti kozarec vode," je še povedal Sindle, ki je bil s stavama upravičen do 10 odstotkov 'jackpota', ki je tisti dan znašal 91.774 britanskih funtov, ali skoraj 125.000 evrov. 

Mladenič iz okolice Birminghama vam pri tem zagotovo želi srečne in vesele božične in novoletne praznike.