© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
20.05.2015 21:15:36

Zimska gala prireditev (foto)

Arsen Perić

Smučarska zveza Slovenije (SZS) je danes v Ljubljani počastila svoje najboljše športnike minule zime.

Na posebni gala prireditvi v ljubljanski dvorani hotela Union so posebna priznanja namenili najboljšim minule sezone po posameznih panogah, med njimi Tini Maze, Jakovu Faku, Žanu Koširju, Petru Prevcu in drugim ... 

flisar ap
Arsen Perić

Najboljšim športnikom minule zime so predstavniki Smučarske zveze Slovenije danes podelili posebna priznanja, kipec bloškega smučarja. Na odru so se tako z izjemo obolelega deskarja Žana Koširja zvrstili najboljša alpska smučarka Tina Maze, ki ni razkrila načrtov po napovedanem enoletnem premoru, biatlonec Jakov Fak, smučar prostega sloga Filip Flisar, smučarski skakalec Peter Prevc, smučarska tekačica Katja Višnar in telemark smučar Jure Aleš.

rogelj smucarski skoki
Arsen Perić

Posebni priznanji SZS sta za dosežke minule sezone prejela še deskarja Rok Marguč in Tim Kevin Ravnjak, predstavniki zveze pa so se ob programu, ki ga je glasbeno popestril raper 6 pack Čukur, zahvalili še pokroviteljem in nosilcem posebnih programov promocije zimskih športov, ki so popestrili delo krovne smučarske zveze.

Posebna priznanja so za dosežke v mladinski konkurenci na svetovnih prvenstvih prejeli še Miha Hrobat, Štefan Hadalin in Rok Šmejic.

Galerija