© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.12.2020 18:42:12

HUD UDAREC! Primorski derbi bo odigran BREZ OBEH TRENERJEV!

Jurij Kodrun

V predzadnjem jesenskem krogu so kaznovani štirje nogometaši, poleg tega pa Gorica ni edina, ki je ostala brez trenerja.

To ne pomeni, da je še en prvoligaš končal sodelovanje z dozdajšnjim šefom strokovnega štaba - Novogoričani so se razšli z Gordanom Petrićem -, pomeni pa, da bosta v primorskem derbiju med Taborom in Gorico ekipi vodila pomočnika.

Trener Tabora Goran Stanković je namreč na sobotnem srečanju z Olimpijo prejel drugi rumeni karton, tako da tokrat ne bo smel voditi svojega moštva. Poleg njega je podobna kazen doletela tudi Srđana Trailovića, ki je bil v zapisniku naveden kot predstavnik sežanske ekipe.

Od nogometašev se bodo v tem krogu hladili tudi branilec Olimpije Miral Samardžić, branilec Kopra Goran Jozinović, branilec Domžal Gregor Sikošek in branilec Tabora Klemen Nemanič.

Po odsluženi kazni pa se vračajo: Alen Krajnc (Aluminij), Dominik Mihaljević (Tabor), Rok Grudina, Semir Smajlagić (oba Gorica), Ilija Martinović (Maribor), trener Brava Dejan Grabić pa bo ob sebi na klopi vnovič imel pomočnika Mihaela Obreza.