© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
24.08.2024 11:20:22

Nor in drag kiks na Gogijevi dražbi – Dragić in gostje v šoku, zmedena voditelja sta kar ..

Na gala večeru pred današnjo poslovilno tekmo Gorana Dragića – Nočjo zmaja, je prišlo tudi do neposrečenega in dragega kiksa.

Ob koncu dobrodelne dražbe na kateri so med eminentne goste prodajali številne vredne predmete je prišlo do neprijetne situacije. V dražbo je namreč šel Dragićev prvi dres iz Osnovne šole Koseze. Dres je za kar 40 tisoč evrov kupil ameriški gost, ki pa je imel še bolj velikodušno ponudbo. "Še enkrat hvala Goranu. Velik privilegij je, da sem tukaj, dres pa bi rad vrnil, da še enkrat več steče v dražbo," je velikodušno dejal gost Dragićevega večera, ki je želel, da gre njegov denar v dobrodelne namene ter se z novo dražbo zbere še več denarja. 

A očitno na to potezo pri RTV-ju, ki je vodil večer, niso bili pripravljeni in ponovne dražbe niso izpeljali na licu mesta kot je pogosta praksa, v kateri se določeni predmeti dražijo mnogokrat, da se zbere čim več denarja. Namesto tega je voditelj Igor E. Bergant dejal, da bodo dres še enkrat dražili v prihodnosti in končal oddajo ter s tem najbrž zamudil priložnost, da bi prisotni premožni gostje v dobrodelne namene ponudili še več denarja.