© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
16.05.2024 08:56:18

Dončić spet iz oči v oči s provokatorjem iz Oklahome, tu je prizor, ki je zaokrožil po spletu! (video)

Profimedia

Luka Dončić je v obup spravljal košarkarje Oklahome in pošteno jezil domače navijače.

Luka Dončić ima z Dallasom zdaj dve priložnosti za uvrstitev v konferenčni finale, na peti tekmi pa so se košarkarji iz Teksasa zmage veselili v gosteh. Slovenec je prikazal odlično predstavo in brez dvoma najboljšo proti Oklahomi v tej seriji, znova pa je v obup spravljal domače košarkarje in s svojimi vragolijami jezil navijače na tribunah.

Dončić se je iz oči v oči še enkrat srečal z navijačem, ki ne izpusti nobene tekme Oklahome, vse dvoboje pa spremlja iz prve vrste. Juan Guerra II se je na eni od prejšnjih tekem spustil v besedni dvoboj s Slovencem in njegovim soigralcem Kyriejem Irvingom, zaradi česar je dobil tudi opozorilo pred odstranitvijo iz dvorane.

Po tistem dogodku se kakšen incident ni ponovil, so pa kamere ujele Dončića in Guerra tudi na zadnji tekmi. Ko je prvi zvezdnik Dallasa ob parketu čakal na nadaljevanje igre, je bil poleg tudi poslovnež iz Oklahome, eden drugemu pa sta se zgolj nasmihala in izmenjala nekaj besed. Vse skupaj je bilo videti precej bolj prijateljsko in športno, kot pa na tisti prvi medsebojni tekmi.

Če se vam posnetek spodaj ne prikaže, potem si ga lahko ogledate tudi na TEJ POVEZAVI.