© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
29.09.2023 09:02:28

Irving razkril vsebino sporočil, ki jih je med svetovnim prvenstvom pošiljal Luki Dončiću!

Luka Dončić in Kyrie Irving
Luka Dončić in Kyrie Irving
Profimedia

S predstavniki medijev je spregovoril še drugi zvezdnik Dallasa Kyrie Irving.

Prvi dan vrnitve na treninge pred novo sezono je bil na medijem na voljo prvi zvezdnik Dallasa Luka Dončić, ki je med drugim spregovoril, kakšno je stanje njegove poškodbe, o pričakovanjih in novincih v ekipi. Dan za njim pa je spregovoril tudi Kyrie Irving, ki je z Dallasom podpisal novo pogodbo, čeprav je bilo nekaj dvomov o tem, ali bo ostal. 

A zanj, kot je poudaril, ni bilo nobenega dvoma o tem, da si želi ostati le v Dallasu, kjer se počuti doma. Med drugim pa je spregovoril tudi o navezi z Luko Dončićem, od katere bo v tej sezoni veliko odvisno. Če bosta našla pravo kemijo, potem lahko Dallas poseže visoko, v nasprotnem primeru pa se lahko zgodi kaj podobnega kot se je v minuli sezoni. 

Med drugim pa je Irving razkril, da je med poletjem gledal tudi tekme slovenske reprezentance in bil navdušen nad tem, kako je bil Dončić videti v ekipi slovenskih fantov: "Z Luko je košarka tu v Ameriki videti tako zelo preprosta. Ko pa igra za Slovenijo, pa postane balističen, lahko vidite strast te ekipe fantov. Poslal sem mu sporočila in ga spomnil, da imava jaz in Dirk naslova MVP svetovnega prvenstva, da bi mu dal še dodatno motivacijo med svetovnim prvenstvom," je razkril Irving.