© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
13.02.2022 06:50:42

SPET SE JE ZAISKRILO! Dončić v zapletu s 'PROVOKATORJEM', posredovati so morali soigralci! (VIDEO)

Posnetek zaslona (Twitter)

Luka Dončić je po svojem strelskem rekordu še enkrat več pokazal, kako motiviran je na tekmah proti Los Angeles Clippersom. Tokrat je zmaga sicer šla v Kalifornijo, a je bil Slovenec (predvsem v zadnji četrtini) spet nezaustavljiv; zbral je 45 točk, 15 skokov in osem asistenc.

Dončić se z nasprotniki iz mesta angelov dobro pozna, dvakrat zapored se je z njimi srečal tudi v končnici, rivalstvo pa je kar nekajkrat poskrbelo za razgrete strasti. Po nekaterih menjavah v zasedbi Clippersov so na zadnjih tekmah v ospredju obračuni Dončića in Teranca Manna. Dvojec si je prvič skočil v lase že v sezoni 2018/19, vse od takrat pa na parketu nista ravno prijatelja.
Zaiskrilo se je tudi tokrat, poleg sodnikov pa so morali posredovati tudi soigralci. Oba 'petelina' sta končala s tehnično napako. "Sodnikom je najlažje obema podeliti tehnično, ampak mislim, da to ni prav. Celo tekmo nekaj 'čivka', ko se prvič odzovem, pa oba dobiva tehnično. Mislim, da si tega ne zaslužim," je dogodek komentiral slovenski košarkarski as.