© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
23.05.2021 13:05:15

... in to sem vzel osebno! Luka Dončić kot MICHAEL JORDAN, to je šala, ki kroži po ZDA!

Luka Dončić je bil zvezda večera v ligi NBA.

Luka Dončić je tako zelo navdušil s svojo predstavo na prvi tekmi prvega kroga končnice lige NBA, da ga številni primerjajo kar z Michaelom Jordanom. Oziroma njegovim nepopustljivim in neusmiljenim karakterjem.

Nekdanji sloviti ameriški košarkar je v svojem dokumentarnem filmu razkril, da so ga do številnih izjemnih predstav v dresu Chicaga prisilili kar tekmeci, zaradi katerih je marsikaj vzel osebno in se še toliko bolj potrudil. To ga je gnalo do skrajnih meja, nekaj podobnega pa se je zgodilo v noči na nedeljo z Luko Dončićem. Slednji je navdušil košarkarsko javnost, njegovo predstavo so označili za eno najboljših do tega trenutka, resnično se je zdelo, da Slovenca žene dodaten motiv.

Kot na dlani je dejstvo, da so si pri ekipi Los Angeles Clippers v prvem krogu končnice za tekmeca želeli Dallas, ki so ga v lanski sezoni izločili ravno v prvem krogu, zaradi česar so na zadnji tekmi rednega dela izgubili tekmo, ki je po vseh pričakovanjih ne bi smeli. Na takšen način so si praktično sami izbrali tekmeca, s tem pa naj bi nehote dodatno motivirali Dončića. Ali je tukaj kaj resnice, ocenite sami ...