© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
01.03.2021 10:06:55

OPAAA!!! Slovenski TRENERSKI DVOJEC v Stožicah! Tole so podrobnosti!

Aleš Fevžer

V Stožice prihajata slovenska trenerja.

Ta teden se po premoru nadaljuje tekmovanje v evropokalu, v katerem se Cedevita Olimpija bori za napredovanje v četrtfinale. Do konca drugega dela sta še dva kroga, zmaji potrebujejo še eno zmago, bodisi v torek doma proti Virtusu bodisi naslednji teden v gosteh pri Budućnosti.

Za napredovanje med najboljših osem pa se potegujeta tudi ekipi, ki ju vodita slovenska trenerja. Jure Zdovc s pariškim Metropolitansom in Sašo Filipovski s Partizanom sta tekmeca v skupini F, morda bo prav medsebojni dvoboj v zadnjem krogu odločal o tem, kdo bo šel v četrtfinale.

In ta bo, kot poročajo srbski mediji, odigran kar v Ljubljani. Razlog za to so ukrepi v Franciji, ki predvidevajo 14-dnevno karanteno po vseh potovanjih izven Evropske unije. In ker Srbija ni v njej, bi to pomenilo, da bi Zdovc in druščina morali po gostovanju v Beogradu za dva tedna v karanteno.

Da bi se temu izognili, je francoski klub zaprosil Partizan za premestitev tekme in črno-beli so šli Metropolitansu na roko, izbrana je bila dvorana Stožice.