© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
26.08.2020 05:51:09

Ponižanje za Luko DONČIĆA in druščino, kakršnega NE POMNIJO! To kar so storili Clippersi, je brutalno! (video)

Reuters

Clippers so na peti tekmi Dallas premagali s 154:111.

Po tem, ko je Dallas v izjemnem slogu prišel do svoje velike zmage na četrti tekmi in do izenačenja na 2:2 v seriji, je bila peta tekma tekma za pozabo. Dallas je tudi tokrat igral brez Kristapsa Porzingisa, že v prvem delu tekme pa so Los Angeles Clipperts ob zelo slabi obrambi Dallasa prišli do neulovljive prednosti.

Dallas je sicer povedel s 16:15, toda sledil je neverjeten delni izid 24:2, za kateregaso Clippersi potrebovali le nekaj več kot 4 minute. Predvsem neusmiljen je bil Kawhi Leonard, ki je Dallasu nasul 15 točk, prebudil se je tudi Paul George, največji dolžnik te serije, Dončić pa je v prvi četrtini doseel 9 točk.

Nadaljevanje je bilo povsem v znamenju Clippersov. Ko se je Dallas približal na 16 točk zaostanka, Doc Rivers podobnega preobrata kot na prejšnji tekmi tokrat ni dovolil, z delnim izidom 11:0 so njegovi varovanci spet visoko povedli. Luka Dončić je bil vidno nervozen in nezadovoljen z nekaterimi spornimi odločitvami sodnikov, tudi Rick Carlisle je norel, zaradi česar je bil v drugem polčasu celo izključen po dveh tehničnih napakah.

Agonija Dallasa se je nadaljevala tudi v zadnji četrtini, CLippersi so se poigravali, Dallas pa je le nemočno spremljal dogajanje. Luka Dončić je tekmo končal pri 22 točkah, 8 skokih in 4 podajah in je obsedel na klopi v zadnji četrtini, saj je bilo jasno, da Dallas te tekme ne more dobiti. Na drugi strani sta Leonard in George skupaj dosegla 67 točk (35+32), tekma se je končala s 154:111.