© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.01.2020 06:49:18

KAKO HUDA je Dončićeva poškodba? OGROŽEN nastop na ALL STAR? Dallas se je odločil, da bo ...

Luka Dončić si je ponovno poškodoval desni gleženj.

Tokrat jo je Slovenec skupil na treningu, in sicer je tik pred koncem četrtkove vadbe nesrečno stopil na nogo enega od soigralcev ter staknil na videz podobno poškodbo, kot je bila tista 14. decembra na srečanju z Miamijem. Dončić je tedaj manjkal 11 dni oziroma 4 tekme, tokrat pa je napetost v pričakovanju napovedi njegove odsotnosti še nekoliko večja. Treba je namreč vedeti, da je 16. februarja v Chicagu na sporedu tekma All Star. 

Dončić se je nanjo uvrstil kot član prve peterke, s čimer je pisal zgodovino slovenskega športa. Nekateri mediji pa so že izrazili skrb, da bi zaradi poškodbe istega gležnja pod vprašaj lahko prišel tudi nastop na tej epski tekmi. Na kakšen bolj konkreten odgovor bo treba še nekoliko počakati. Čeprav je jasno - kar je najbolj pomembno -, da ponovno ni poškodb skeleta, pa je treba počakati na odgovor, kako hudo so jo skupile že od prejšnje poškodbe načete vezi. 

Dallas se je odločil, da pregleda z magneteno resonanco ne bo izvedel takoj. Medtem ko ekipa potuje v Houston, kjer bo tekmo Dončić zagotovo izpustil, pa so slovenskega fenomena poslali spat in ga bodo z omenjeno napravo pregledali v petek zjutraj po ameriškem času. Konkretnejše informacije gre torej pričakovati nekje med 16. in 18. uro danes popoldne po slovenski uri. Z upanjem na najboljše, seveda.