© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
26.12.2019 17:24:21

DVOMOV NI VEČ! Opremljevalec copat s TEM SIJAJNIM kolažem potrdil prihod Luke Dončića (video)

CEV

Luka Dončić ima tudi uradno novega opremljevalca copat.

To je kot napovedano v zadnjih dneh postal Jordan Brand, ki deluje v okviru Nika in ki ga ima v lasti največji košarkar vseh časov Michael Jordan.

Jordan Brand je prihod Luke Dončića potrdil ob 17. uri popoldne po našem času. To pa so storili s kolažem posnetkov slovenskega košarkarja in vse skupaj zapakirali v prihod novega člana v družino.

"Vse je res. Dobrodošel v družini," se glasi sporočilo posnetka za prvega Evropejca, ki je podpisal pogodbo s tem opremljevalcem športne obutve in drugih artiklov. 

Vse to si lahko ogledate tukaj, če vam posnetka ne odpre, pa ga najdete na tej povezavi.

luka doncic jordan



Pod objavo novega sodelovanja, so računi družabnih omrežij Jordan Branda dobesedno ponoreli s stotinami komentarjev, ki so pozdravili odločitev Dončića, da se pridruži podjetju največjega košarkarja na svetu.

Dončić naj bi za petletno zvestobo prejel 100 milijonov ameriških zelencev, do svojega copata pa bi lahko prišel, ko bo upravičil visoke načrte, ki jih ima z njim ameriško podjetje. Kar glede na predstave v tem letu, ne bo trajalo dolgo, mar ne?

Ob podpisu pogodbe z Jordanom je Luka dejal tole:

"Navdušen sem nad tem, da sem se pridružil nadarjenemu kadru in da imam privilegij definirati naslednjo generacijo košarkarjev z Jordan Brandom."

"Michael Jordan je bil moj junak, ko sem odraščal, zato mi je v čast, da lahko predstavljam to ikonsko blagovno znamko, še posebej, kot deček iz Slovenije."