© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
16.12.2019 10:51:49

OGLASIL SE JE! To je prvo DONČIĆEVO SPOROČILO - glejte, kaj LUKA POČNE in kateri HRVAT mu ... (video)

Prvič po poškodbi se je oglasil Luka Dončić.

Košarkarski navdušenci po celem svetu z nestprnostjo pričakujejo informacije o tem, kdaj se bo na parket vrnil Luka Dončić. Slovenski košarkarski zvezdnik se je namreč poškodoval že v drugi minuti tekme z Miamijem in si grdo zvil gleženj. 

Uradnih informacij o njegovi vrnitvi klub na svoji strani po tistem dogodku ni dal, ameriški novinarji so v nedeljo sporočili le, da naj bi se Dončić vrnil po božiču. Kako dolgo bo dejansko trajalo njegovo okrevanje, pa v tem trenutku ni jasno, prav tako pa naj bi bile prve uradne informacije iz kluba šele sredi tega tedna. 

Pri Dallasu so se nekoliko skrivnostno zavili v molk, zaradi česar mnogi namigujejo, da bi se utegnil slovenski zvezdnik vrniti prej, kot ga mnogi pričakujejo in da zaradi tega niti ni kakšne uradne časovnice vrnitve na parket. 

Se je pa prvič po poškodbi oglasil tudi Luka Dončić. In sicer z objavo na Instagramu, oziroma bolje rečeno z videom, ko se je ob sedmi uri zjutraj vozil z avtom in medtem poslušal največje hite legendarnega hrvaškega pevca Petra Graša. Verjetno bo znani splitski glasbenik na to še kako ponosen.