© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.12.2019 00:14:11

ANGELI SO PADLI! Dončić TAKOLE ODPIHNIL še Jamesa - glejte LUKOV NOR PRISPEVEK v ključnem trenutku!

Dallas Mavericks so veličastno premagali Los Angeles Lakers 114:110. In to na gostovanju.

Favorizirani Lakersi so sicer odlično začeli, pri tem tudi fantastično ustavljali Luko Dončića, toda vseeno si v prvem polčasu niso priigrali omembe vredne prednosti. Čeprav je slovenski fenomen v tem prvem delu igre dosegel le šest točk, so blestele Dallasove rezervne moči in držale ravnotežje z glavnimi zvezdniki domačih Jezernikov. Nato pa je prišla tretja četrtina in neverjeten način, na katerega so Mavericks v zgolj nekaj minutah odločili srečanje. 

Z delnimi izidom 17:0 so pobegnili na dvajset točk razlike, povsem šokirali gostitelje in se nikoli več niso obrnili nazaj. In Lukov prispevek v tej prelomni tretji četrtini? Uganili ste - nor. Tak, kot nas je navadil v tej nori sezoni. S trojkami in sijajnimi akcijami je nanizal sedem točk in ko je odšel na klop, je bila tekma praktično odločena. Luki, ki je povsem zasenčnil LeBrona Jamesa, po tem norem nizu v četrti četrtini sploh ne bi bilo treba zaigrati, a se je vseeno vrnil na igrišče za nekaj žebljev v krsto Lakersov. 

Končal je pri 27 točkah, 10 asistencah in 9 skokih - ponovno je torej le za eno enoto enega od treh statističnih elementov zgrešil novega trojnega dvojčka. A nič zato - bolj pomembno je, da je ponovno navdušil vse, Dallas pa se je ob tem pokazal kot ekipa, ki je sposobna marsičesa. Ekipa s kakovostjo, ekipa s širino. In z Dončičem na čelu, jasno. Njegovo noro tretjo četrtino si seveda lahko ogledate v posnetku spodaj. Uživajte, kajti imeli boste kaj videti.