© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
30.10.2019 08:28:33

ŠOK V NBA, odziv Slovenca pa OSUPNE: Velikemu Dončićevemu tekmecu grozi več tednov počitka! (foto)

twitter

Vzhajajoči zvezdi Atlante grozi več tednov počitka.

Trae Young bo vso svojo kariero povezan z Luko Dončićem, enako velja za Slovenca. Dončić in Američan sta bila že kar med naborom lige NBA leta 2018 vpletena v odmevno menjavo. Slovenca je kot tretjega izbrala Atlanta in ga poslala v Dallas, v nasprotno smer pa je odšel Young, ki ga je Dallas na naboru dobil kot petega.

Že v lanski sezoni so ju košarkarski navdušenci neprestano primerjali, Young je v zaključku sezone naravnost blestel in se resno vmešal v boj za nagrado novinca leta, ki pa je nato pričakovano pristala v rokah Dončića. Ne glede na rivalstvo, ki se je začelo v lanskem letu, pa sta razvila prav posebno prijateljstvo. Eden drugega podpirata, si na družabnih omrežjih velikokrat namenita besedo ali dve, tokrat pa je številne ljubitelje košarke navdušil Dončić.

Zvezdnik Atlante se je danes ponoči nesrečno poškodoval. Na tekmi proti Miamiju je nerodno stopil in si zvil gleženj, po prvih podatkih pa bo moral prisilni počivati vsaj dva tedna. Danes bo opravil podrobnejše preglede, ki bodo pokazali, za kako resno poškodbo gre, takrat pa bo znan tudi bolj točen čas okrevanja.

Young se je takoj po tekmi oglasil svojim oboževalcem in sporočil, da se bo hitro vrnil, med tistimi, ki so mu poslali sporočilo podpore, pa je bil tudi Dončić. Kaj je sporočil tekmecu, si poglejte na spodnji fotografiji.

young doncic