© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.10.2019 11:05:33

TO JE LJUBEZEN: Anamaria zaradi Dončića bedela pozno v noč in razkrila, kaj se je zgodilo po KONCU TEKME!

Anamaria Goltes se trenutno nahaja v Sloveniji, prve tekme Luke Dončića v novi sezoni lige NBA pa ni hotela zamuditi. Ogledala si jo je prek televizije in se po koncu obračuna z Luko tudi slišala.

V teh dneh v Ljubljani poteka teden mode, v katerem sodelujejo vsi pomembni slovenski oblikovalci in oblikovalke. Na tem dogodku ne manjka niti lepih deklet in manekenk, med njimi pa je tudi izbranka slovenskega košarkarskega zvezdnika Luke Dončića. Anamaria Goltes je zaradi tega dogodka izpustila tudi začetek sezone lige NBA, a je dala jasno vedeti, da svojega izbranca podpira tudi iz Slovenije.

Ne glede na to, da tekme v ligi NBA potekajo v poznih nočnih urah po našem času, je Anamaria po koncu modnega spektakla odšla domov, si ogledala tekmo, po njej pa se je tudi slišala s svojim izbrancem.

"Tekmo sem gledala. Takoj po koncu mojega dogodka sem odšla domov in ostala budna do petih zjutraj, da sem pogledala tekmo in se po njej z Luko tudi slišala. Bil je izredno vesel, to je bila vendarle njegova prva tekma v novi sezoni in komaj je čakal ta začetek," je v oddaji 24 ur zvečer na Pop TV med drugim dejala Anamaria in spregovorila tudi o svoji manekenski karieri.

"Seveda me Luka podpira pri tem, kar počnem, in jaz njega. Imam lastne cilje, ki jih želim doseči," je razkrila Anamaria. V Sloveniji je že uspela opozoriti nase, velika želja pa ostaja preboj na ameriškem trgu: "Letos sem v Dallasu podpisala z eno od tamkajšnjih agencij, nisem še začela z delom, ker še urejamo papirje in vso potrebno birokracijo, vendar upam, da se bo to zgodilo kmalu. Upam, da bom lahko kmalu spoznala svet mode tudi na ameriških tleh."