© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
29.03.2019 08:39:00

PRESENEČENA? Mama Luke Dončića odprla dušo in povedala VSE: Vidi se, kako ...

Twitter

Nad celotnim dogajanjem v Miamiju je bila navdušena tudi mama Luke Dončića.

Armada slovenskih navijačev je prišla v Miami na tekmo z željo, da bi Luka Dončić odigral imenitno tekmo in si utrdil položaj favorita v tekmi za naslov najboljšega novinca lige NBA. Obenem so si želeli, da bi slavil Dragićev Miami, ki še ima možnosti za končnico vzhodne konference lige NBA.

Ne sicer vsi. "Hmm...ja, Dallas Mavericks, seveda," je pred zares zgodovinsko tekmo v Miamiju sredi več kot tisoč navijačev iz Slovenije z nasmehom odgovorila Dončićeva mama Mirjam Poterbin na vprašanje STA, katera ekipa naj zmaga. Zmagal je potem Miami s 105 proti 99.

Poterbinova je bila prav tako prijetno presenečena kot njen sin in tudi Goran Dragić, da je v Miami prišlo toliko ljudi. "To je nekaj izjemnega, da dva taka košarkarja zbereta toliko ljudi. Vidi se, kako stopimo skupaj v športu, in sem ponosna nanje, da so prišli tako daleč," je dejala Poterbinova.

"Zanesljivo je bilo to nekaj izjemnega. Jaz sem sicer vedela, da lahko igra v NBA, vseeno pa nismo pričakovali, da bo tako dobro. Bilo je veliko čustev, poleg nabora lige in sezona gre h koncu, je bila pa izjemna in upam, da bo tako nadaljeval," je o sinovi prvi sezoni med najboljšimi košarkarji sveta menila mama.