© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.03.2019 14:49:32

Dallas bo pripeljal OSEBNEGA ČUVAJA za Dončića!? Ne boste verjeli, KAKŠNO ZVER kupujejo Mavericksi!

vszi

Kot poročajo teksaški mediji, pri Dallasu ne razmišljajo le o zvezdniških okrepitvah napadalnega dela ekipe.

Nikola Vučević in nazadnje celo Kevin Durant. Dallas ima ogromno plačnega prostora in lahko pripelje vsaj enega superzvezdnika, dovolj pa ima tudi prostora za kakšen prav tako pomemben dodatek. In v želji okrepiti obrambni del igre ter zaščititi svoje najboljše igralce se Dallas po poročaju teksaških medijev zdaj zelo resno spogleduje s človekom, ki je bil za to vlogo rojen. 30-letni Patrick Beverley je strah in trepet celotne lige in Dallas ga želi na vsak način. 

V njem vidijo idealno branilsko navezo z Luko Dončićem, saj naj bi Beverley igral kar dve izjemno pomembni vlogi - na eni strani gre za enega najboljših branilcev v ligi, na drugi strani pa tudi za človek, ki da v napadu dovolj točk, asistenc, skokov in borbenosti, hkrati pa zagotavlja mir. Oziroma je s svojo pripravljenostjo vskočiti v primeru kakršnekoli "gužve" nekakšen varuh za zvezdnike, da si jim ni treba mazati rok. 

Beverlyju se bo iztekla štiriletna pogodba in želi podpisati relativno donosno, a ne pretirano, Dallas pa naj bi bil glavni kandidat in naj bi mu bil pripravljen ponuditi najboljše pogoje. Vključno z natanko takšno vlogo v moštvu, kakršno naj bi si človek, ki bolje kot kdorkoli zaustavi celo LeBrona Jamesa, želel.