© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
03.02.2019 09:38:05

Ste vedeli, da ima Luka Dončić v ekipi DVOJNIKA, ki se je odločil NAREDITI KONEC tej moriji (FOTO)

Reuters

Luka Dončić je senzacija lige NBA. Kjerkoli se pojavi, ga oboževalci obkrožijo. Že pri devetnajstih in v svoji prvi NBA sezoni uživa status zvezdnika.

Nemec Maxi Kleber drugo sezono igra v ligi NBA, vendar v moštvu Dallasa ni v ospredju. Niti približno nima takšnega statusa, kot Luka. No, včasih ali kar pogosto ga celo ima...

kleber doncic
Reuters


Sedemindvajsetletnega in 211 centimetrov visokega košarkaja veliko ljudi zamenjuje za atraktivnega Slovenca, tako ga vlečejo za rokav, se želijo z njim fotografirati, prosijo ga za avtogram. "Ljudje me stalno zamenjujejo z Luko. Zelo so navdušeni, od mene želijo, da se jim podpišem na različne stvari. Zdaj sem že navajen. Vedno jim takoj povem, da nisem Luka Dončić. Potem so seveda razočarani, ni fotografij, ni podpisov. O vseh teh tegobah sem povedal enemu od trenerjev Peteru Pattonu, on pa je šel takoj v akcijo," je pojasnjeval Nemec, ki zanimivo prihaja iz Würzburga - istega mesta, kot soigralec Dirk Nowitzki.

Patton je Kleberju kmalu poklonil šaljivo darilo - majico, na kateri piše 'Jaz nisem", pod napisom pa je fotografija Luke Dončića.