© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.02.2019 17:24:06

NE, TEGA pa niti pod razno ne smete zamuditi: Dame in gospodje, ŠOV v režiji Luke Dončića (video)

Reuters

O Luki Dončiću govori ves svet, ne zgolj košarkarski, tudi ljudje, ki jih igra z oranžno žogo ne zanima preveč, so navdušeni nad vragolijami slovenskega najstnika.

Ljubljanski najstnik je prava senzacija lige NBA, že tretjič zapored je prejel laskavi naziv novinca meseca. Nekaj grenkega okusa pa je pustilo dejstvo, da se kljub dobrim štirim milijonom glasov, ki so mu jih namenili navijači z vsega sveta, ni uvrstil na tekmo vseh zvezd. Kljub temu pa so mnogi tekmeci in trenerji rekli, da bi si to zaslužil.

Toda to nikakor ne zmanjšuje njegove priljubljenost niti tega, za kakšen bum je poskrbel v najmočnejši ligi na svetu. In temu primerno je ves čas tarča navijačev ter seveda tudi medijev.

To si je zaslužil tako s svojo kakovostjo kot tudi s tem, da je zelo dostopen in prijazen mladi mož, ki je vselej pripravljen za kakšno simpatično neumnost. Ob tem pa je tudi na razpolago navijačem, čeprav je jasno, da je njegov urnik precej natrpan.

Tokrat vam v ogled ponujamo video, v katerem so zbrane vse njegove najboljše akcije iz meseca januarja. In čeprav so zbrane samo s tekem v enomesečnem časovnem okvirju, se jih je nabralo kar za 16 minut. Udobno se namestite in uživajte v košarkarski poeziji.