© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
30.01.2019 06:52:34

Dončićev TRENER OSUPNIL z napovedjo tekme ALL STAR! Luka počne sijajne stvari, a mora ...

Reuters

Tudi v Dallasu so z navdušenjem sprejeli dejstvo, da bo Luka nastopil na vikendu vseh zvezd v Charlottu.

Toda prepričani so, da lahko gre še korak dlje od tekme vzhajajočih zvezd in pristane v moštvu za glavo zabavo v Charlottu - na tekmi vseh zvezd.

Po treningu Dallasa so se namreč s strategom Rickom Carlislom pogovarjali prav o tem, ali lahko Luka nastopi tudi v glavnem delu vikenda All Star, torej na paradni tekmi z najboljšimi.

"Menim, da trenerji v tem primeru odločajo povsem po občutku, na lastne oči. Ampak na koncu koncev je to igra številk," je dejal Carlisle, trener Luke Dončića pri Dallasu.

"Glejte, na razpolago je 12 mest vključno s prvo peterko na zahodu. Vsi, ki si nastop na tekmi zaslužijo, enostavno ne bodo izbrani. To je dejstvo," je še dejal in nato konkretno predstavil primer za Dončića.

"Sam običajno počakam do zadnje sekunde, da oddam glasove, saj se lahko še marsikaj zgodi. Svoje glasove bom oddal jutri. Vem, da je veliko število trenerjev navdušenih nad tem, kako igra Luka, ampak bomo videli."

"Kot sem povedal že nekajkrat, zdi se mi, da še nikoli ni bilo težje priti na All Star tekmo kot letos na zahodu. Število odličnih igralcev je neverjetno, ampak Luka počne sijajne stvari in mora nadaljevati s trdim delom," je zaključil.