© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.01.2019 08:56:58

DONČIĆ PRVA PETERKA NA ALL-STAR?! Privežite se, pripravite se, NOVICA LETA PRIHAJA takole ...

Ves košarkarski svet je v napetem pričakovanju imenovanja kapetanov in prvih peterk za tekmo All Star.

Kot zagotovo veste, je bil Luka Dončić ob zadnji objavi delnih rezultatov glasovanja za All Star tekmo drugi na zahodu in tretji v celotni ligi, po vsej verjetnosti pa je tako ostalo tudi do ponedeljkovega konca glasovanja. A to je le polovica določanja udarnih peterk. Kdor je zmagal glasovanje javnosti na zahodu in vzhodu, bo sicer kapetan, a je res malo verjetno, da je to postal Dončić. Pri določanju ostalih štirih pa drugo polovico glasovanja predstavljajo mediji in igralci lige NBA.

Ti so za svojo odločitev imeli tri dni časa, močno pa se bliža slavnostna razglasitev vseh tistih desetih, ki bodo tekmo v Charlottu začeli na igrišču. po kar nekaj napovedih bi bil zraven lahko tudi Dončić, vse pa bo znano prihajajočo noč s četrtka na petek. Natanko ob 1:00 ponoči po našem času se bo na ameriški televiziji TNT začela oddaja Inside the NBA, v kateri bodo sloviti voditelji prebrali, kdo so srečni zmagovalci skupnega seštevka glasovanja.

Če vas torej zanima bolj kot karkoli, najdite oddajo na spletu in se pripravite, vse bo znano pred 2. uro ponoči, ko se bo oddaja končala in se bo TNT posvetil prenosu ene od nocojšnjih tekem.