© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
22.01.2019 08:25:56

Videti je bilo GRDO, a navdušil je z ODZIVOM: Dončić spet poletel med gledalce in PODRL snemalko! (video)

Slovenski košarkarski zvezdnik je spet 'poletel' med gledalce.

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je sinoči v Milwaukeeju vendarle dočakal svoj prvi trojni dvojček v ligi NBA, čeprav je zadel le šest od 17 metov iz igre. Ob porazu njegovega Dallasa proti Bucks (106:116), še četrtem zaporednem za Mavericks, je 19-letni Ljubljančan dosegel 18 točk, 11 skokov in deset podaj.

Dončić je v Milwaukeeju trojni dvojček dosegel pet minut in 26 sekund pred koncem tekme, ko je vpisal še manjkajočo podajo DeAndreju Jordanu, čeprav je bil zelo nenatančen pri metu iz igre. S tem je postal drugi najmlajši košarkar v ligi s trojnim dvojčkom. Dosegel ga je star 19 let in 327 dni, mlajši od njega je bil le Markelle Fultz, ki je ta izvrsten dosežek dosegel deset dni mlajši. Tudi Fultzu pa je trojni dvojček uspel proti Milwaukeeju.

A navijačem košarkarjev v modrih dresih je zastal dih ob eni od akcij, saj je slovenski čudežni deček še enkrat več poletel proti gledalcem. Dončića je odrinil eden od tekmecev, Slovenec pa je pristal v naročju gospodične, ki je skrbela za televizijski prenos. Na srečo se je vse končalo brez poškodb, Luka pa je znova navdušil s svojim odzivom, saj se je želel najprej prepričati, da je z njo vse v redu, šele nato se je pridružil soigralcem na parketu.