© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
22.12.2018 10:50:51

ULTIMATIVNA POHVALA iz ust kralja LeBrona Jamesa. TO POVE VSE o Dončiću in njegovi sezoni (video)

LeBron James je bil danes zgodaj zjutraj povsem uničen po dvoboju z New Orleans Pelicans, vseeno pa si je v slačilnici vzel čas in načel nekaj perečih tem.

Tista tema, ki najbolj zanima navijače Lakersov, je zagotovo ta, da se bodo skušali z Jamesom v moštvu do februarja skorajda zagotovo okrepiti in skušati naskakovati pokal Larryja O'Briena. Za zdaj je veliko govora o Anthonyju Davisu, Bradleyju Bealu in še nekaterih, ki bi utegnili obleči legendarno vijolično-rumeno opravo moštva iz mesta Angelov.

Slovenske pristaše košarke in navijače Luke Dončića pa zagotovo zanima, kaj je imel LeBron v povezavi s to temo povedati o čudežnem dečku, ki se je znašel v zares sijajni družbi, ki jo je omenil James na dejansko lastno vprašanje, s kom bi rad igral. To seveda ne pomeni, da si lahko Lakersi Luko privoščijo, toda mladenič se je znašel v zares zavidljivi družbi tistih, s katerimi bi rad LeBron igral. 

"Vprašajte me, ali bi rad igral s Kevinom Durantom? Absolutno."

"Vprašajte me, ali bi rad igral z Jimmyjem Butlerjem? Vsekakor."

"Vprašajte me, ali bi rad igral s Kyriejem Irvingom, Giannisom (Antetokounmpom), Embiidom, Simmonsom. Z vsemi temi bi rad igral. Z Luko Dončićem. Kar vprašajte me. Dajte no, saj ni to raketna znanost. To so vrhunski igralci in absolutno bi igral z njimi."

doncic

Da, James je med igralci in vsemi zvezdniki, s katerimi bi rad delil parket, izpostavil tudi Luko Dončića, ki ima za seboj zares sijajno sezono kot novinec. Na zadnjih petih tekmah je recimo v povprečju dosegal 24 točk, dodal 6,2 skokov in 7,6 podaj ob 46-odstotnem metu.