© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.12.2018 15:29:18

ODLOČITEV JE PADLA! Poglejte, kaj bo NAREDIL DALLAS februarja, če bo DONČIĆU ŠLO tako dobro ...

Kot trdijo najbolje obveščeni, so se v vodstvu Mavericksov odločili, kaj storiti.

Dallas je po zagotovilu najbolj pronicljivih ameriških novinarjev spoznal, da je nekje na meji uvrstitve v končnico, kar je več od pričakovanj te teksaške ekipe. Predvsem Luka Dončić močno presegal pričakovanja, in če bo nadaljeval po tej poti, bi Dallas utegnil povleči zelo zanimivo potezo. O njej se bodo odločali v prvih dneh februarja, cilj pa je okrepiti ekipo, če bo to potrebno v boju za končnico in za čim boljši dosežek v njej. 

Če bi se izkazalo, da so telički daleč od končnice, kar so nekako v tej sezoni tranzicije nasledili, potem bi okrepitve iskali šele poleti. Če pa bo Dončić ekipo pripeljal v položaj, v katerem bo na začetku februarja v igri za končnico, pa bo vodstvo Dallasa ukrepalo drugače. V tem primeru bodo po zagotovilih ameriških kolegov na vsak način skušal pripeljati kakovostnega novinca, ki bi igro dvignil še za eno stopničko. 

Pri tem so v Dallasu že določili igralce, ki bi jih bili pripravljeni žrtvovati v lovu na pravo menjavo, s katero bi v Teksas pripeljali čim boljšo, čim večjo okrepitev. Da, Dončićev vpliv je resnično večji od vseh pričakovanj, o tem več ne more biti nobenega dvoma.