© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
22.12.2017 07:52:58

Športni zvezdnik 'ubil' SLOVENSKEGA SODNIKA, ki je izključil Luko Dončića: Ti si velika SRAMOTA! Dončićev odziv pa pove VSE!

Profimedia

Čeprav njegova izključitev na tekmi med madridskim Realom in Valencio še vedno zelo odmeva, pa Luka Dončić še ni spregovoril o tem dogodku. Je pa jasno in glasno svoje mnenje izrazil še en slovenski športni zvezdnik.

Luka Dončić je bil na tekmi z Valencio prvič v svoji karieri izključen, po tem, ko ga je po tehnični in nešportni osebni napaki izključil slovenski delivec pravice Damir Javor. Čeprav je v četrtek zvečer že odigral novo tekmo evrolige z Brosejem, pa mladi Slovenec o tej temi še ni spregovoril. Vsaj ne neposredno. 

Se je pa v njegov bran postavil še en slovenski športni zvezdnik, in sicer rokometaš Barcelone Jure Dolenec, ki je brez dlake na jeziku slovenskega delivca pravice označil za sramotnega. "Slovenec najraje izključi slovenca. Poznano tudi v drugih športih. Damir Javor - SRAMOTA!!! No smo pa zdaj vsaj slišali za tebe," je z zelo ostrim zapisom na twitterju nase opozoril Dolenec.

Verjetno je zelo zgovoren podatek o tem, kaj si misli o celotni temi, tudi to, da je med ljudmi, ki so 'všečkali' objavo, tudi Luka Dončić sam ...