© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
sta
sta
20.11.2015 08:00:36

Dragićevih devet, Udrih obsedel na klopi (video)

Goran Dragić je v ob zmagi Miamija nad Sacramentom s 116:99 igral 32 minut, ob tem pa vpisal devet točk ter imel šest podaj in skok. Drugi Slovenec pri Vročici, Beno Udrih, tudi tokrat ni dobil priložnosti za igro.

Košarkarji Miamija so po domačem porazu z Minnesoto dva dni pozneje odgovorili z zmago. Na tekmi s Sacramentom, ki je igral brez kaznovanega DeMarcusa Cousinsa, so bili v vodstvu praktično vso tekmo. V domači ekipi je po manjši krizi strelsko formo popravil Dwyane Wade, ki je dosegel 24 točk, eno manj je prispeval Chris Bosh.

Slednji je ob tem dodal še 11 skokov, izkazal pa se je tudi Tyler Johnson z 19 točkami. Najboljši strelec pri gostih je bil Marco Belinelli, Italijan je tekmo začel na klopi, na koncu pa pristal pri 23 točkah.

Dragić strelsko tokrat ni bil razpoložen, spet pa je na klopi obsedel Udrih. Miami bo naslednjo tekmo spet igral na svojem parketu, gostil bo Philadelphio, ki še vedno lovi prvo zmago v sezoni. Vročica je s sedmimi zmagami in štirimi porazi trenutno na četrtem mestu zahodne konference.