© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
25.08.2023 19:17:18

Hahaha! Dončić se je priplazil za soigralca, ki je dajal izjavo - glejte, kaj je sledilo! (video)

Posnetek zaslona

Luka Dončić je pred začetkom svetovnega prvenstva odlično razpoložen.

Na zadnjem polnem treningu pred tekmo proti Venezueli je nekaj časa zadeval z vseh položajev in se nekaj časa šalil s soigralci, s strokovnim štabom in s svojim očetom, ki je dan pred prvim obračunom pripotoval na Okinavo. Kako dobro vzdušje vlada v reprezentanci, pa je Luka pokazal tudi ob koncu treninga, ko je bilo nekaj njegovih soigralcev na voljo za izjave slovenskim medijem.

Ko je svoje vtise po treningu, ob koncu priprav in pred začetkom prve tekme strnil Gregor Hrovat, pa se je Luka odločil, da si ga bo v svojem slogu privoščil. Ko je zapuščal dvorano, je slovenskim medijem dal vedeti, da se bo skril za pano, pred katerim je stal njegov soigralec. Nato pa ga je nekaj časa z ene, nekaj časa z druge strani ščipal za ušesa in zbadal ter da motil pri izjavah. Seveda pa s tem nasmejal tako njega kot vse prisotne novinarje.

Luka kot Luka, torej. In zagotovo čudovita napoved za njegov sobotni začetek prvenstva. Si pa komično dogajanje lahko ogledate tudi sami - če vam posnetka ne pokaže spodaj, ga najdete na tej povezavi.