© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
26.08.2022 12:01:24

Navijači, pozor! V Kölnu se obeta pravi žur v slovenski navijaški hiši! Za zabavo bosta skrbela ...

alesfevzer.com

V času skupinskega dela EuroBasketa bo v Kölnu organizirana slovenska navijaška hiša.

Slovenska reprezentanca sodi med favorite evropskega prvenstva, temu primerno narašča košarkarska vročica. Seveda bodo slovenski navijači spet v velikem številu šli tudi na prizorišče, oziroma prizorišči, kajti vsi skupaj verjamemo, da se bodo Luka Dončić in druščina uvrstili v izločilni del, ki bo potekal v Berlinu.

V nemški prestolnici se obeta pravo romanje slovenskih privržencev, teh pa bo precej tudi že v prvem delu tekmovanja, ko bo Slovenija igrala v Kölnu. Glede na število prodanih vstopnic, pri turistični agenciji Kompas ocenjujejo, da bo v Kölnu med 1000 in 1500 slovenskih navijačev. Zanje bo organizirana tudi slovenska navijaška hiša, ki bo nekakšno zbirališče pred odhodi na tekme in za druženje po njih.

Hiša bo v lokalu Papa Joe's Biersalon, ki je lociran na Alter Markt 50-52 v središču mesta. Od nedelje, 4. septembra, do srede, 7. septembra bo v njej za zabavo in dvigovanje temperature skrbel DJ Ney, v torek, 6 . 9., pa bo v popoldanskih urah navijaško vzdušje s kratkim koncertom popestril tudi Gregor Skočir iz skupine Big Foot Mama.