© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
09.07.2021 13:33:57

Kaj pa to?! O tem, kar je zaradi DONČIĆA Igor Kokoškov naredil Nikoli JOKIĆU, govori cela Srbija!

alesfevzer.com

Selektor Srbije in nekdanji selektor Slovenije Igor Kokoškov je udaril po neuvrstitvi Srbije na olimpijske igre.

Srbija bi morala v Tokiu braniti srebrno kolajno z zadnjih olimpijskih iger v Riu, ko je morala v finalu priznati premoč reprezentanci ZDA. A po katastrofalno odigranem kvalifikacijskem turnirju v Beogradu je Srbija ostala brez nastopa. 

Veliko kritik se je usulo na delo Igorja Kokoškova, od katerega so pričakovali podoben čudež, kot mu je uspel leta 2017 s Slovenijo. Še več kritik pa je letelo na Nikolo Jokića, ki se je odločil, da to poletje ne obleče reprezentančnega dresa zaradi preutrujenosti. Kokoškov je prepričan, da bi se z Jokićevim igranjem v Beogradu vse skupaj končalo drugače.

"Jokić je v tem trenutku najboljši košarkar na svetu. Poglejte, kaj se je zgodilo Sloveniji, ki se ni uvrstila na svetovno prvenstvo, ki je izgubila z Belorusijo. Imeli so zelo slabi dve leti, nato pa se je pojavil njihov Jokić, pojavil se je Luka, ki je v tem trenutku med petimi najboljšimi košarkarji na svetu. In za Slovenijo se je vse spremenilo. Medijsko, v slačilnici, na treningu. Takšni igralci so magneti, vse delajo veliko boljše," je povedal Kokoškov.