© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
31.07.2017 11:09:53

Napaka ali? Čudaški glasbeni izbor na tekmi Slovenije! Donela je srbska navijaška pesem "Dončićeve" ...

www.alesfevzer.com

Slovenska košarkarska reprezentanca je v nedeljo odigrala prvo pripravljalno tekmo pred EuroBasketom.

Nasprotnik je bila univerzitetna ekipa Rusije, ki se pripravlja na univerzijado, Slovenija pa je zmagala z 79:63. To je bila prva tekma - čeprav še neuradna - Luke Dončića v dresu slovenske članske reprezentance, takoj je pokazal iz kakšnega testa je in bil najboljši strelec ter igralec dvoboja.

Še pred začetkom tekme v Rogaški Slatini pa je prišlo do zanimivega dogodka. Med glasbo, ki jo v dvorani vrtijo pred začetkom srečanja, se je naenkrat zaslišal tudi nenavaden napev. Ne vemo, ali je bilo naključno, ali je morda tisti, ki skrbi za glasbo v dvorani v Rogaški Slatini njen navijač, ali pa je vse skupaj imelo smisel oziroma ni bilo naključje, da je pred tekmo iz zvočnikov zadonela navijaška pesem Crvene zvezde.

Vemo namreč, da je Luka Dončić njen pristaš, da mu je rdeče-bela barva pri srcu, in morda so gostitelji tudi na tak način želeli pristaviti še en kamenček, da bi si Dončić debi v slovenski članski vrsti v Rogaški Slatini še posebej zapomnil. Ampak vseeno je bilo nekoliko nenavadno slišati navijaški napev, za nameček kluba, ki ni iz Slovenije, na reprezentančnem srečanju.