© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
07.07.2023 12:58:52

Škandal! Slovita Britney Spears želela fotografijo z Wembanyamajem, dobila pa zaušnico! (video)

Profimedia

V ZDA močno odmeva škandal, ki se je zgodil v Las Vegasu, v središču pozornosti pa Britney Spears in Victor Wembanyama.

Košarkarska javnost od Victorja Wembanyamaja pričakuje ogromno, visoka pričakovanja imajo od njega tudi pri San Antonio Spursih, ki so ga izbrali kot prvega na letošnjem naboru lige NBA, že zdaj pa velja za veliko zvezdo v ligi NBA. Navijači ga oblegajo na vsakem koraku, trenutno pa je v Las Vegasu, kjer se pripravlja na poletno ligo.

Devetnajstletnika so tam pozdravili številni oboževalci, fotografijo z njim pa je želela imeti tudi znana ameriška glasbena zvezdnica Britney Spears. Pop princesa se mu je približala od zadaj, ga prijela za ramo, nato pa jo je eden od varnostnikov udaril tako močno, da je padla po tleh.

Wembanyama je šele nekaj ur po dogodku spoznal, kaj se je zgodilo, se pa spomni, da se je nekaj dogajalo. "Bili smo v restavraciji v eni od dvoran, varnostniki pa so me opozorili, naj se ne ustavljam, ampak naj kar hodim naprej, saj bo v nasprotnem primeru prišlo do prevelike gneče. Nekdo me je prijel za ramo, res pa nisem videl, kaj se je zgodilo, ker sem samo hodil naprej. Vem, da so varnostniki nekoga odrinili, ne vem pa, kako močno je to bilo. Mislil sem, da ni bilo nič hudega, nato so mi povedali, da je šlo za Britney. Mislil sem, da gre za šalo," je dejal Wembanyama, ko se je po treningu o tem dogodku pogovarjal s sedmo silo.