© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
28.04.2023 10:13:55

Posledice divjaškega napada! Kaj je z igralcem Partizana, ki ga je brutalno vrgel na tla Francoz pri Realu? Prve informacije pravijo, da ... (video)

Profimedia

Drugo tekmo četrtfinala evrolige med Realom in Partizanom je predčasno končal množični pretep.

Minuto in 40 sekund pred koncem je prišlo do medsebojnega obračunavanja, v katerem jo je najbolj skupil Dante Exum. Avstralec v vrstah Partizana je imel to smolo, da se je nanj spravil francoski krilni center pri Realu Guerschon Yabusele, ki ga je prijel od zadaj in s pravim judo metom vrgel ob tla.

Pri tem je Exum trdo priletel ob parket in kmalu je bilo jasno, da jo je pri tem tudi kar močno skupil. "Gre za hudo telesno poškodbo. Počila mu je tetiva na prstu na nogi, v Beogradu bomo videli, ali gre za zlom. Zaenkrat je bil poškodovan le prst, usta so bila krvava zaradi poškodbe zoba," je še v četrtek pozno zvečer za Mozzart Sport povedal Partizanov zdravnik Moma Jakovljević.

"Način, kako ga je Yabusele vrgel na tla z judo potezo, je za zapor, za dosmrtni suspenz. Exum bi si lahko zlomil hrbtenico, resno poškodoval glavo in končal kariero. To je bilo grozno. Česa takšnega še nisem videl v življenju," je še dodal Jakovljević.