© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
18.03.2021 17:32:18

Nova ŠOKANTNA razkritja o dogajanju po SMRTI Kobeja Bryanta! Vdova in užaloščena mati UDARILA NAZAJ, to so tisti, ki so ... (FOTO)

Profimedia

Prejšnji teden je Vanessa Bryant dobila zeleno luč, zdaj je vse razkrila.

Prejšnji teden je sodišče v Kaliforniji ugodilo prošnji žene Kobeja Bryanta, ki je dobila sodno dovoljenje, da izve, kdo so bili preiskovalci, ki so na nedovoljen način fotografirali prizorišče nesreče in truplo njenega pokojnega moža.
Spomnimo, da so se štirje šerifovi namestniki na grozljiv način naslajali nad nesrečo košarkarskega zvezdnika, ki je januarja lani preminil v helikopterski nesreči, v kateri je umrla tudi njegova hči Gigi ter še sedem drugih oseb.
Ti možje so namreč brez povezave z uradno preiskavo fotografirali prizorišče nesreče, Bryantovo truplo itd., potem pa so si te fotografije delili ter jih kazali prijateljem, znancem, pa tudi neznancem, zaradi česar jih na sodišču še čaka obravnava.

Eden od četverice obdolženih naj bi posnel do 100 fotografij, ki jih je nato kazal in delil s kolegi policisti, prišlo je tako daleč, da jih je videl neki natakar, čigar stranka je ob njegovem verbalnem opisu fotografij to prijavila policiji.

Namesto da bi prišlo do preiskave, je nato urad šerifa poskušal zakriti sledi, fotografije so šerifovi namestniki zbrisali, toda na sled zgodbi je prišel LA Times, ki je opisal vse, kar se je domnevno dogajalo, in dvignil veliko prahu, ki pa ga oblasti niso mogle več zadušiti.

Sprva Vanessa Bryant ni izvedela, kdo so osebe, ki so storile tako gnusno dejanje, prejšnji teden pa je dobila dovoljenje, da ji te osebe razkrijejo.

Zdaj je žalujoča žena in mati udarila nazaj, na Instagramu je namreč v večdelni objavi razkrila imena vseh vpletenih in tudi podrobnosti točke proti šerifovemu uradu okrožja v Los Angelesu.